Komparace vybraných vkladových produktů obchodních bank pro podnik - Boyko, Kateryna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací vkladových produktů, které nabízejí obchodní banky, a to na základě preferencí managementu konkrétního podniku. Práce obsahuje teoretické poznatky z oblasti bankovnictví, konkrétně vymezení základních pojmů, popis bankovního systému, centrální banky a vkladových produktů obchodních bank. Pro dosažení cílů práce byla užita bodovací metoda a metoda ranking. V praktické části práce jsou na základě těchto metod srovnány vkladové produkty jednotlivých bank. Managementu podniku je následně doporučen nejvhodnější bankovní produkt.

This thesis is focused to the comparison of deposit products offered by commercial banks, based on the preferences of a particular company management. Thesis includes theoretical knowledge of banking, namely the definition of basic terms, description of the banking system, the central bank and commercial banks deposit products. To achieve the aims of this thesis were used scoring method and ranking. The practical part is based on these methods and compare the deposit products of individual banks. Management of the company is subsequently recommended the most suitable banking product.
Comparison of Selected Deposit Products of Commercial Banks for the Company
Keywords: Banka; bankovní systém; vkladové produkty; bodovací metoda; ranking; komparace; Bank; banking system; deposit products; scoring method; ranking; comparison