Výroba dámské konfekce - Rubešová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce „Výroba dámské konfekce“ je zpracována ve formě projektové dokumentace obsahující všechny náležitosti dle platných předpisů. Navržený objekt je umístěn mezi ulicemi Rokytova, Údolíček a Komprdova. Svým charakterem jde o kombinaci ocelového skeletu a betonového zdiva. Celá budova je částečně zapuštěna do terénu, převážně podélné dispozice, hlavní osa je orientována na severovýchod. Budova je různě výškově členěna od 2 – 4 podlaží. V 2 PP se nachází podzemní parkoviště; v 1 PP výrobní hala a její provozní místnosti; v 1.NP (nástupní podlaží) se nachází reprezentativní vstup, administrativa, šatny zaměstnanců; v 2.NP jsou prostory pro vzduchotechniku. Součástí zpracování práce bylo vypracování konstrukční studie, dokumentace pro provedení stavby vybrané části objektu a architektonický detail vybraného prvku. Součástí projektu nebylo zpracování specializace statického charakteru nebo specializace technického zařízení.

Bachelor thesis "Woman´s clothing factory" is processed in the form of project documentation containing all requirements in accordance with applicable regulations. The proposed building is located between the streets Rokytova, Údolíček and Komprdova. It is a combination of steel frame construction and concrete masonry. The whole building is partially sunk into the ground, it´s mostly longitudinal disposition; the major axis is oriented to the northeast. The building is divided vertically from 2nd to 4th floors. In 2nd underground floor is a car park, in a 1st underground floor is a production hall and its auxiliary operations, in 1st floor (entrance floor) is a representative entry, administration, changing rooms for staff and in 2nd floor is space for air-conditioning system. Part of the processing work was the development of structural studies, documentation for construction of selected parts of the building and architectural details of the selected element. Development of a static or technical equipment specialization was not part of the project.
Woman´s Clothing Factory
Keywords: Výroba dámské konfekce; částečně zapuštěna; podélná dispozice; hlavní osa; vertikálně členěna; reprezentativní vstup; pomocné provozy; vzduchotechnika; konstrukční studie; dokumentace pro provedení stavby; technické zažízení; Woman´s clothing factory; partially sunk; longitudinal disposition; major axis; divided vertically; representative entry; auxiliary operations; air-conditioning system; structural studies; documentation for construction; technical equipment