Mobilní aplikace pro evidenci a rozdělování spropitného v restauraci - Kocour, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Táto bakalárska práca sa zaoberá problematikou evidencie sprepitného. Výsledkom je mobilná aplikácia pre tablety, ktorá umožňuje jednoducho zaznamenávať získané finančné odmeny a následne ich transparentne deliť medzi zamestnancov. Táto práca v úvode pojednáva o problematike tvorby mobilných aplikácií pre operačný systém Android. Ďalej sa čitateľ dozvie, akým spôsobom bola aplikácia navrhnutá a implementovaná. V závere sú zhrnuté výsledky z testovania a budúce smerovanie vývoja aplikácie.

This bachelor thesis deals with an issue of tip evidence. The result is an Android application for tablets, which provides easy tip recording and its transparent division among employees. In the thesis are described problems with developing application for Android operating system. Reader will read about the process of designing and implementing. The paper is supplemented with results of application testing and its future in way of developing.
Mobile App for Managing Tips in a Restaurant
Keywords: Android; aplikácia; sprepitné; reštaurácia; bar; kaviareň; čašník; evidencia; EET; Android; app; tips; restaurant; pub; coffee shop; waiter; evidence; EET