Rozvoj obchodních aktivit podniku v textilním průmyslu - Adamovičová, Lucia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Diplomová práca sa zaoberá rozvojom obchodných aktivít spoločnosti Ilmodo, s.r.o., ktoré povedú k zefektívneniu predaja a zvýšeniu tržieb. Práca zahŕňa teoretické poznatky v oblasti obchodu a strategickej analýzy vonkajšieho a vnútorného prostredia. Analytická časť opisuje súčasný stav vybranej spoločnosti, ktorej výsledkom je SWOT analýza. V návrhovej časti sú spracované jednotlivé odporúčania a návrhy týkajúce sa rozvoja predajných, marketingových a riadiacich aktivít.

The diploma thesis deals with development of business activities of company Ilmodo, s.r.o., which lead to effectiveness and sale increase. Thesis contains theoretical knowledge about market and strategic analysis of internal and external environment. The analytical part describes current situation of the company which is summarized in SWOT analysis. The last part consists of recommendations relating to development of activities focused on sales, marketing and managing.
Development of Business Activities of the Company in the Textile Industry
Keywords: rozvoj obchodných aktivít; predaj; marketing; SWOT analýza; analýza vonkajšieho prostredia; analýza vnútorného prostredia; e-commerce; development of business activities; sale; marketing; SWOT analysis; external analysis; internal analysis; e-commerce