Rizika řízení průběhu zakázky v cukrářském provozu - Procházková, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2020)
Tato diplomová práce je zaměřena na rizika řízení v průběhu zakázky ve vybraném cukrářském podniku. Zakázka je realizována v podniku MLSNÁ HOLKA, který je zaměřen na výrobu cukrářských produktů, jako jsou donuty a makronky. První část této práce je zaměřena na teoretická východiska, v druhé části bude představen podnik a jeho sortiment, zanalyzován průběh zakázky, a to od přijetí poptávky od zákazníka přes výrobu až po předání hotových produktů. Poslední část bude obsahovat návrhy pro zlepšení průběhu zakázky podnikem.

This diploma thesis is focused on the study of the risks in order processing in confectionery company. The order is implemented in manufacturing company named MLSNÁ HOLKA. The company is specialized on the production of confectionery products such as donuts and macaroons. The first part of the thesis is focused on theoretical basis. The second part includes introducing of the company and their products, analysis of the order processing (beginning from receipt of demand from customer to production and to the shipment of the final product). Final part will include proposed changes to improve the whole order processing in the company.
Risk management of orders in confectionery operation
Keywords: zakázková výroba; průběh zakázky; kvalita; výroba; riziko; custom production; proces of contract; quality; production; risk