Nástroj pro automatické získávání informací z webu - Poliak, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením nástroje pro shromáždění kladných a záporných komentářů z jednoho předního čínského e-shopu do databáze. Ta bude následně využita pro tzv. hluboké učení umělé neuronové sítě, která má rozeznávat pozitivní a negativní význam z textu. Nástroj byl napsán v programovacím jazyce Java s využitím knihoven JSON-simple a jsoup.

This bachelor thesis deals with programming of a tool for collecting positive and negative comments from one of the most popular Chinese e-shop to a database. It will be used for deep learning of an artificial neural network which should distinguish positive text from negative. Application was programmed in Java with the use of JSON-simple and jsoup libraries.
Tool for Automatic Information Obtaning from the Web
Keywords: HTML; CSS; e-shop; pavouk; Java; jsoup; JSON; HTML; CSS; e-shop; crawler; Java; jsoup; JSON