Podnikatelský plán na založení malého podniku - Konvičný, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského plánu, konkrétně prodeje mobilních telefonů a jejich příslušenství. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a odráží informace a znalosti, které jsem získal během svého studia. Všechny tyto poznatky jsou následně převedeny a aplikovány v praxi.

The main goal of my bachelor thesis is the development of a business plan, with focus on the sale of mobile phones and their accessories. The thesis is based on theoretical data, on the information and knowledge gained during my studies. It analyzes environment and the possible risks on the market. All those factors are subsequently transferred and applied in practice.
Business Plan for the Establishment of Small Business
Keywords: Podnikatelský plán; mobilní telefony; SWOT analýza; SLEPT analýza; analýza konkurence; marketingový plán; finanční plán; Business plan; mobile phones; SWOT analysis; SLEPT analysis; competition analysis; marketing plan; financial plan