Technologický projekt montáže vozidla pro tělesně postižené. - Zeman, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2010)
Návrh montáže

Design of assembly
Lay out planning assembly of car for bodily handicyp
Keywords: montáž; assembly