Město ve městě - Kolářová, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Práce se zabývá návrhem multifunkčního objektu a řešení nedokončeného bloku mezi ulicemi Milady Horáková, Francouzské a Černopolní a vytvořením “mikrourbanismu” celé oblasti.

The thesis deals with the design of the multifunctional building and the solution of the unfinished block between Milady Horáková, Francouzská and Černopolní streets and with the creation of “microurbanism” of the whole area.
City within City
Keywords: Brno; Milady Horákové; Francouzská; Černopolní; vnitroblok; multifunkční zástavba; nároží; Brno; Milada Horaková; Francouzska; Cernopolni; courtyard; multifunctional building; corner