Design kuchyňské váhy - Schlosserová, Magdalena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Cílem této bakalářské práce je návrh designu kuchyňské váhy. Návrh je vytvořen na základě analýzy historických i současných vážících zařízení s ohledem na estetické, ergonomické a technické požadavky. Navržená kuchyňská váha by měla usnadnit práci v kuchyni a zároveň by měla působit jako produkt do moderního interiéru.

The goal of this bachelor thesis is design of kitchen scale. Design is based on a close analysis of historic and contemporary weighing equipment with regard to aesthetic, ergonomic and technical requirements. Designed kitchen scale should facilitate work in the kitchen and also should act as a product of modern interior.
Design of Kitchen Scale
Keywords: kuchyňská váha; design; vážení; digitální; moderní; kitchen scale; design; weighing; digital; modern