Firemní internetové stránky a elektronický obchod - Šťastný, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Diplomová práce se zabývá jak kompletním návrhem a následnou integrací elektronického obchodu do webové prezentace, tak i celkovou optimalizací daného webu. Součástí práce je rozbor mnoha dílčích činností a postupů, které bylo nutno při realizaci projektu vykonat. Dokumentuje finanční stránku celého projektu a prezentuje návrhy propagace stránek v prostředí internetu.

The master's thesis is focused on proposal and subsequent integration of e-shop into a web presentation and overall web optimalization. Furthermore the thesis includes characterization of many partial activities, which were necessary to perform during project realization. It records financial aspects of whole project and also presents suggestions on how to promote the web pages on the internet.
Company Internet Sites and E-Commerce
Keywords: WWW; webové stránky; elektronický obchod; SEO; optimalizace; propagace; e-commerce; WWW; web pages; e-shop; SEO; optimalization; promotion; e-commerce