Bytový dům, Náchod - Tepenská - Mňuk, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Předmětem diplomové práce je Bytový dům, Náchod - Tepenská. Objekt je situován nedaleko centra města Náchod. Jedná se o šestipodlažní budovu. V prvním nadzemním podlaží jsou dvě prodejní jednotky, technické zázemí a kryté parkovací stání. Střecha parkovacího stání tvoří terasu ve druhém nadzemním podlaží. Ostatní patra slouží k bydlení. Objekt je zastřešen plochou střechou. K zateplení budovy je použit kontaktní zateplovací systém z minerální vaty. Součástí diplomové práce je výkresová dokumentace.

The purpose of the master thesis is the Residential house, Nachod - Tepenska. The building is situated near by the city center of Nachod. It contains 6 floors. In the first floor there are two comercial areas, technical room and parking lot. The roof of parking lot serves as a terace for the second floor. In other floors are situated flats. Whole building is covered by flat roof. The ETICS is applied. The insulation from mineral wool is used. The master thesis includes the blue prints of the building.
Residential House, Náchod - Tepenská
Keywords: diplomová práce; bytový dům; Náchod; betonová tvarovka; plochá střecha; železobetonová deska; kontaktní zateplovací systém ETICS; master thesis; residential house; Nachod; concrete block; flat roof; RC slab; ETICS