Vliv délky oblouku na hloubku svaru - Holas, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá, jaký dopad bude mít změna délky svařovacího oblouku na hloubku svaru. Svařované materiály byly nízkouhlíková ocel a austenitická korozivzdorná ocel. Svařovalo se metodou MIG a TIG.

In this bachelor thesis I observe the influence of changing the length of the welding arc on the depth of the weld. Welding materials were low carbon steel and austenitic corrosion resistant steel. It was welded by MIG and TIG methods.
The influence of the length of arc on the depth of the weld
Keywords: Klíčová slova: hloubka závaru; nízkouhlíková ocel; korozivzdorná ocel; TIG; Keywords: weld depth; low carbon steel; corrosion resistant steel; TIG