Návrhy na zlepšení personálních činností v organizaci - Šimeček, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Diplomová práce pojednává o personálním řízení a personálních činnostech v organizaci. V konkrétní podobě je aplikována na veřejnou správu – Úřad městské části Brno-Žabovřesky. Součástí práce je analýza personálních činností zmíněné organizace a možné návrhy a postupy na jejich zlepšení.

This master’s thesis deals with personal management and personal procedures within the organization. In the concrete, it is applied to the public service – Municipality Office of the city district Brno-Zabovresky. The thesis contains also the analysis of the personal procedures of the organization mentioned and possible proposals and methods for their improvement.
The Proposals of the Improvement of Personal Procedures in the Organization
Keywords: Personální řízení; personální činnosti; státní správa; úředník; organizace práce.; Personal management; personal procedures; public service; office holder; work organization.