Nástroj pro tvorbu životopisů s podporou LLM - Skuratovich, Aliaksandr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2025)
Tato práce popisuje vývoj webové aplikace určené ke zjednodušení správy životopisů. Hlavním cílem je vytvořit přehledné a uživatelsky přívětivé rozhraní pro ukládání, správu a úpravy životopisů pomocí velkých jazykových modelů (LLM). Práce zahrnuje celý proces vývoje od analýzy požadavků přes návrh, implementaci, nasazení až po testování. Důraz je kladen na integraci a vyhodnocení funkcí založených na LLM, včetně porovnání přístupů založených na inženýrství promptů a jemném doladění modelu (fine-tuning). Aplikace využívá React s~Vite na frontendu a NestJS, PostgreSQL a MongoDB na backendu. Výsledkem je praktický nástroj, který pomocí AI efektivně spravuje a vylepšuje životopisy.

This thesis describes the development of a web application designed to simplify the management of CVs. The primary goal is to create a clear and user-friendly interface for storing, managing, and adapting CVs using large language models (LLMs). The work covers the entire development lifecycle, including requirement analysis, design, implementation, deployment, and testing. Special attention is given to integrating and evaluating LLM-driven features, including a comparison of prompt engineering and fine-tuning approaches. The application is implemented using React with Vite for the frontend, and NestJS, PostgreSQL, and MongoDB for the backend. The result is a practical tool that uses AI capabilities to efficiently handle and improve CVs.
LLM-Powered Resume Builder
Keywords: webová aplikace; správa životopisů; React; Vite; NestJS; PostgreSQL; MongoDB; UI/UX; LLM; jemné ladění; inženýrství promptů; web application; CV management; React; Vite; NestJS; PostgreSQL; MongoDB; UI/UX; LLM; fine-tuning; prompt engineering