Nastavování vnitřních parametrů integrovaného obvodu pomocí externího rezistoru - Chmelař, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2022)
Tato práce se zabývá návrhem a simulací analogového obvodu, který je schopen pomocí připojení externího rezistoru nastavovat funkce dalších částí obvodu. Design je proveden v submikronové technologii.

This thesis deals with the design and simulation of an analog circuit that is able to adjust the functions of other parts of the circuit by connecting an external resistor. The design is done in submicron technology.
Configuring Integrated Circuit with a Single External Resistor
Keywords: Analogový návrh; simulace; čítač; dekodér; oscilátor; LDO; proudový zdroj; komparátor; Analog design; simulation; counter; decoder; oscilator; LDO; current source; comparator