Marketingový plán pro společnost zajišťující úklidové služby - Macková, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh marketingového plánu pro novou službu úklidu po úmrtí pro společnost Bednář UH, s.r.o. Práce popisuje pomocí analýz a následného návrhu prvky, které budou sloužit k implementaci nové specializované služby.

This bachelor's thesis focuses on designing a marketing plan for a new death cleaning service for the company Bednář UH, s.r.o. The work describes, through analyses and subsequent proposals, the elements that will be used to implement this new specialized service.
Marketing plan for cleaning company
Keywords: Marketingový plán; uklízecí služby; propagace; podpora tržeb; Marketing plan; cleaning services; promotion; sales support