Studie průběhu výrobního portfolia výrobním procesem se zaměřením na skladové hospodářství - Prokeš, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Práca sa zaoberá priebehom objednávky a problematikou efektivity skladového hospodárstva v podniku DCom s.r.o. v rámci materiálového a informačného toku. Cieľom práce bolo navrhnúť efektívnejšie riadenie skladového hospodárstva, ktoré by zabezpečovalo rozvoj podnikania spoločnosti. Teoretická časť práce podrobnejšie popisuje oblasti použité pre pochopenie danej problematiky. Analytická časť sa zaoberá popisom dôležitých oblastí podniku, na ktoré je diplomová práca zameraná v závere. V návrhovej časti sú vypracované možnosti na zlepšenie skladového hospodárstva na základe získaných informácií z analýz.

The thesis deals with the order process and the issue of the efficiency of warehouse management in the company DCom s.r.o. within the material and information flow. The thesis aimed to propose a more efficient management of warehouse management that would ensure the development of the company's business. The theoretical part of the thesis describes in more detail the areas used to understand the issue. The analytical part deals with the description of the critical areas of the company, which is the focus of the thesis in the conclusion. In the design part, the possibilities for improvement of the warehouse management are developed based on the information obtained from the analyses
Study of the Progress of the Production Portfolio Through the Production Process with a Focus on Warehouse Management
Keywords: logistika; zásoby; sklad; skladové hospodárstvo; layout; ABC analýza; logistics; inventory; warehouse; warehouse management; layout; ABC analysis