Nástroj pro analýzu uživatelských dat získaných z instalací AVG Admin Konzole - Heroutová, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2022)
Tento dokument se zabývá návrhem a implementací nástroje, který umožňuje vyhodnocování a vizualizaci statistických dat sesbíraných od uživatelů aplikace AVG Admin Konzole. V dokumentu jsou popsána statistická data s jejich lokalizacemi a také uložení všech těchto dat v databázi. Aplikace byla otestována na reálných datech a na základě analýzy výsledků jsou navržena možná vylepšení.

This document describes the design and implementation of a tool which allows for evaluation and visualisation of statistical data gathered from users of the AVG Admin Console application. The document describes collected statistical data including their localization and storing all the data in the database is discussed. The application was tested on real statistical data and possible improvements based on the results are proposed.
Tool for Analysis of User Data Gathered from AVG Admin Console Installations
Keywords: AVG Admin Konzole; SQM data; MySQL databáze; XML; návrhové vzory; GUI; interakce člověk-počítač; Windows Forms; C#; .NET; AVG Admin Console; SQM data; MySQL database; XML; design patterns; GUI; human-computer interaction; Windows Forms; C#; .NET