Konstrukční návrh malé stolní kotoučové pily - Krajča, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Cílem této bakalářské práce je konstrukční návrh malé stolní kotoučové pily. První část je věnována problematice stolních kotoučových pil. Jsou zde popsány součásti kotoučových pil, bezpečnost práce na pile a situace na trhu. Závěr této části je věnován výběru konstrukčního řešení. V druhé kapitole se nachází výpočtová dokumentace. V závěru práce se nachází vizualizace výsledného řešení s popisem jednotlivých konstrukčních uzlů.

The aim of this bachelor thesis is the design of a small table saw. The first part of this thesis deals with the problematics of the table saws. We can find here described parts of the saw blade, its health & safety and situation on the market. The conclusion of this chapter is de-voted to selections of the design solution. The second chapter is devoted to the computatio-nal documentation. At the end of the thesis there is a visualization of the final solution with description of the individual construction nodes.
Design of small table saws
Keywords: Stolní kotoučová pila; přesné řezání; nastavení řezu; příslušenství; bezpečnost; Table saw; precise cutting; blade adjustment; accessories; safety