Spektrální analýza v reálném čase v programovém prostředí LabVIEW - Vašátko, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zpracování signálu a zobrazení jeho spektra v prostředí LabVIEW. Je zde popis teorie zpracování signálu, popis blokového schéma spektrální analýzy a popis metod pro výpočet výkonové spektrální hustoty. V hlavní části práce je popis vytvořeného programu pro spektrální analýzu v reálném čase. Část obsahuje bloková zapojení a meření.

This bachelor thesis deals with issues of signal processing and display its spektrum in the environtment LabVIEW. Here is description signal processing theory, description of a block diagram of a spectral analysis and description of the methods for compute power spectral density. In the main part is a description of program developed for real-time spectral analysis. Part contains block diagrams and measurements.
Real-time spectral analysis in LabVIEW software environment
Keywords: Spektrální analýza; FFT; Welchova metoda; výkonová spektrální hustota; modifikovaný periodogram; LabVIEW; Spectral analysis; FFT; Welchs method; Power spectral dentisty; Modified periodogram; LabVIEW