Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně - Krejčířová, Karolina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Cílem bakalářské práce je analýza spokojenosti zákazníků s kontaktním centrem společnosti XY a návrhy směřující nejen ke zvýšení úrovně zákaznické spokojenosti, ale také ke zlepšení metod zjišťujících tuto skutečnost.

The goal of this bachelor thesis is the customer satisfaction analysis focused on the customer interaction centre of the XY copany, possible suggestions not only about improving the level of customer satisfaction, but also about improving the methods realizing this fact.
Customer Satisfaction Analysis and Recomentadions for its Improvement
Keywords: Zákazník; péče o zákazníka; měření spokojenosti zákazníků; analýza; kontaktní centrum; služby; Customer; customer care; customer satisfaction measurement; analysis; customer interaction centre; services