Přístavba výrobní haly Simandl v Petrovicích, příprava realizace a řízení stavby - Hlinšťák, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Diplomová práce řeší vybrané části přípravy a realizace přístavby výrobní haly se zázemím skladů v Petrovicích u Karviné. Práce obsahuje technické zprávy, řešení širších dopravních vztahů, studii hlavních technologických etap, návrh zařízení staveniště, návrh stavebních strojů, technologický předpis pro montáž střešního pláště s řešením BOZP a KZP, návrh rozmístění kotev pro střešní plášť, rozpočet hlavního stavebního objektu s výkazem výměr, časové a finanční plánování výstavby.

The master’s thesis is planning selected parts of preparation and realization of the extension of production hall with warehouses in Petrovice u Karviné. The thesis contains technical reports, solution of wider traffic relations, study of main technological stages, design of building site, design of construction machinery, the technology solutions for installation of roofing including HSF and CTP, design of anchors for roofing, time and financial planning of construction.
Preparation for Building Realisation and Building Management
Keywords: Hala; stavebně technologický projekt; střešní plášť; plochá střecha; hydroizolace; technologický předpis; rozpočet; časový plán; studie hlavních technologických etap; návrh kotvení střešního pláště; Hall; construction technology project; roofing; flat roof; waterproof membrane; technological standard; calculation; time schedule; study of realization of the main stages; design of roofing anchors