Návrh počítačové sítě pro penzion s restaurací - Hybšt, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato bakalářská práce sa zaměřuje analýzou a návrhem počítačové sítě pro penzion s restaurací. Práce vychází z požadavků investora a stavebního plánu budovy. První část bakalářské práce se zaměřuje na analýzu současného stavu. Druhá část popisuje počítačové sítě obecně potřebné k vypracování vlastního řešení. Třetí část obsahuje návrh vlastního řešení.

This bachelor thesis focuses on the analysis and design of a computer network for a pension with a restaurant. The work is based on the requirements of the investor and the construction plan of the building. The first part of the bachelor thesis focuses on the analysis of the current state. The second part describes computer networks generally required to develop the solution. The third part contains the design of the solution.
Computer Network Design for Pension with Restaurant
Keywords: počítačová síť; návrh sítě; ethernet; bezdrátová síť; computer network; network design; ethernet; wireless network