Elektronické systémy traktorů s výkonem motoru nad 80 kW - Schűssel, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá elektronickými systémy v současnosti vyráběných traktorů s výkonem nad 80 kW. Práce obsahuje základní přehled těchto systémů, seřazený podle jednotlivých funkčních uzlů traktoru. U všech uvedených elektronických systémů je uveden jejich stručný popis.

This Bachelor's thesis deals with the electronic systems of currently produced tractors with a power above 80 kW. The work contains an overview of these systems, ordered by functional nodes of tractor. For all these electronic systems is given a brief description.
Electronic systems of tractor engines with output power over 80 kW
Keywords: Traktor; elektronický systém; sběrnice; motor; převodovka; řídící jednotka; Tractor; electronic system; bus; engine; transmission; control unit