Marketingové řízení firmy - Bouchalíková, Aneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou úrovně marketingových činností firmy. Obsahuje zjištění současného stavu zemědělské firmy a návrhy ke zvýšení účinnosti marketingových nástrojů, které povedou k upevnění postavení na trhu.

Bachelor´s thesis deals with the analysis of marketing activities of the company. Identifies the current state of the agricultural company and suggestions to improve the effectivness of marketing tools, this will lead to consolidation of market position.
Marketing Management of a Company
Keywords: Marketingové plánování; marketingový mix; propagace; marketingové prostředí; SWOT analýza; konkurence; Marketing planning; marketing mix; propagation; marketing enviroment; SWOT analysis; competition