Aplikace systému CoroTurn Prime - Hoferica, Patrik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Táto bakalárska práca sa zaoberá charakteristikou a aplikáciou systému sústruženia CoroTurn®Prime od spoločnosti SANDVIK CZ s.r.o. Súčasťou práce je charakteristika a zhodnotenie aktuálnej technológie výroby súčiastky, návrh a aplikácia nového systému, experimentálne overenie vhodnosti navrhovanej technológie pre zadanú súčiastku a technicko-ekonomické porovnanie súčasného stavu s novonavrhovanou technológiou obrábania.

This bachelor thesis proposes a characteristic and application of turning system CoroTurn®Prime developed by company SANDVIK CZ s.r.o. Bachelor thesis includes characteristic and assessment of actual technology of component manufacturing, proposal and application of a new system, experimental verification of suitability for entered component and technical-economical comparison of actual and new proposal technology of turning.
Application of the CoroTurn Prime HW system
Keywords: sústruženie; CoroTurn Prime; PrimeTurning; vymeniteľná rezná doštička; uhol nastavenia hlavnej reznej hrany; upínacia sila; hrúbka triesky; turning; CoroTurn Prime; PrimeTurning; inserts; tool cutting edge angle; clamping forces; chip thickness