Harmonizace melodie - Svoboda, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem této diplomové práce bylo prozkoumat možnosti automatické harmonizace melodie. Výsledný harmonizační systém je postaven na slovníkové metodě založené na komprimačním algoritmu LZW. Výstupem systému jsou zharmonizované melodie ve formátu MusicXML.

The Master's Thesis discusses the possibilities of automatic melody harmonization. System use dictionary method for harmonization, this was inspired with comprimation algorithm LZW. System's output file is in MusicXML format.
Melody Harmonization
Keywords: Harmonizace melodie; slovníková metoda harmonizace; analýza hudby; LZW; XML; MIDI; SMF; Melisma Music Analyzer; MusicXML; Melody harmonization; using dictionary method for harmonization; music analysis; LZW; XML; MIDI; SMF; Melisma Music Analyzer; MusicXML