Expanze ASIO, spol. s.r.o. na Kolumbijský trh - Juránek, Oldřich (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Diplomová práce se zaměřuje na vstup na mezinárodní trh společnosti ASIO, spol. s.r.o. působící v odvětví vodohospodářství, na základě důkladné analýzy kolumbijského trhu. Diplomová práce je složena z teoretické platformy, analýzy makroprostředí, segmentaci trhu, analýzy konkurenčního prostředí, analýzy předpisů týkající se používání vody a kapalných odpadů a návrhu řešení vstupu společnosti na kolumbijský trh.

Final thesis is focused on an entrance into an international market by company ASIO, Ltd. specialized on the field of water-management. The thesis is based on close analysis of Colombian market. The thesis is consisted of theoretical platform, analysis of macro- environments, segmentation of market, analysis of competitiveness, analysis of norms focused on water use and liquid waste and the proposed solution the company entered the Colombian market.
Expansion of ASIO, Ltd. into Colombian Market
Keywords: Screening trhu; segmentace trhu; formy vstupu na trh; dekrety; čištění odpadních vod; Screening of the market; market segmentation; entry modes; decrees; wastewater treatments