Analyzátor HTTP provozu s webovým rozhraním - Žižka, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Tato práce se zabývá problematikou analýzy HTTP provozu. Popisuje princip a činnost HTTP protokolu. Dále se věnuje struktuře a funkčnosti existujícího nástroje pro analýzu HTTP provozu HTTPry. Zajímá se též o rozšíření nástroje HTTPry o ukládání záznamů do databáze MySQL, podporu IPv6 protokolu a technologie VLAN. Popisuje také metody testování nástroje a porovnává dosažené výsledky upravené verze s původní verzí nástroje. Uvádí návrh a implementaci informačního systému vzniklého pro zobrazení zachycených informací. V závěru diskutuje výsledky práce a možnosti dalšího rozšíření této práce.

This thesis provides a issue of the analysis HTTP traffic. It describes the principle and the procedure of HTTP protocol. It is interested in the structure and function of the existing tool for the analysis HTTP traffic HTTPry. It is also interested in the extension of the HTTPry tool about saving records in the database MySQL, IPv6 protocol maintenance and the VLAN technology. It also describes the methods of the testing tool and compares achieved results of modified version with the original tool version. It mentions the proposal and implementation of the information system, which views the captured informations. In the end, there are the results and another opinions of the extension discussed.
HTTP Analyzer with Web User Interface
Keywords: Httpry; HTTP analyzátor; HTTP protokol; zachytávání HTTP toku; Httpry; HTTP analyzer; HTTP protocol; capture HTTP flow