Návrh komunikačního mixu vybraného podniku - Reichlová, Natálie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce je zaměřena na rozbor komunikačního mixu společnosti Radegast, která se zabývá výrobou a prodejem piva. Tato práce se skládá z teoretické části, kde jsou rozebrány jednotlivé pojmy týkající se marketingu, druhá analytická část je zaměřena na představení společnosti Radegast a provedení jednotlivých analýz a ve třetí části najdeme vlastní návrhy řešení, které povedou ke zlepšení marketingové komunikace firmy.

This bachelor thesis is focused on the analysis of communication mix in the company Radegast, which is engaged in the production and the sale of beer. The work includes the theoretical part where there are several terms concerning marketing analysed, the sekond analytic part deals with the introduction of company Radegast and the execution of the analyses and the third part introduces some further suggestions for solutions which will lead to the improvement of the marketing communication of the company.
Proposal of Communication Mix of the Selected Company
Keywords: Marketing; marketingový mix; komunikační mix; komunikace; reklama; public relations; osobní prodej; přímý marketing; Marketing; marketing mix; communication mix; communication; advertising; public relations; personal selling; direct marketing