Webová aplikace pro tvorbu prezentací - Marada, Zbyněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem bakalářské práce bylo vytvořit webovou aplikaci pro správu snímků prezentace. Aplikace pracuje se snímky ve formátu HTML. Aplikace umožňuje na snímcích provádět operace úpravy obsahu, mazání, přesouvání a vytvářeních nových snímků. Program pracuje přes webové rozhraní založeném na komunikací klient/server za pomocí techniky AJAX.

The goal of the bachelor's thesis was to create a web application for a slide presentation management. The application works with slides in HTML format. It provides various operations with the slides such as text editing, deleting, moving and creating new slides. The application works via a web interface built on a client-server communication based on the AJAX technology.
Web Application for Creating Presentations
Keywords: HTML; javascript; PHP; AJAX; webová prezentace; WYSIWYG editor; správa snímků; HTML; javascript; PHP; AJAX; web presentation; WYSIWYG editor; slides mending