Analýza ojíždění kolejnic v obloucích malých poloměrů - Melichárek, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2025)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu ojíždění kolejnic v obloucích malých poloměrů (pro R

The bachelor thesis is focused on the analysis of rail overrunning in small radius curves (for R
Analysis of Rail Wear in Curves of Small Radii
Keywords: Železniční stavby; železniční trať; kolejnice; opotřebení kolejnic; ojetí kolejnic; oblouky malých poloměrů; Railway structures; railway track; rail wear; rails; curves of small radii