NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará - Drnovská, Adéla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Úkolem bylo navrhnout polyfunkční dům na křižovatce ulic Stará a Bratislavská s více než 60-ti procenty hpp věnovaných bydlení. Součástí zadání bylo vyjádřit se k otázce veřejného prostoru. Můj návrh vytváří nové náměstí obklopené dvěma typy budov- rezidentními a objektem, jež kombinuje tančírnu a hostel. Tyto funkce přivádějí více lidí do dnes poměrně nepopulární oblasti.

The task was to design a multifunctional building at the intersection of Stará and Bratislavská street with more than 60% of housing and also to create public space. My design creates a new square surrounded by two different types of buildings- residential and the one that combines dancing hall and the hostel. These functions brings more people into the area that is quite unpopular at the moment.
NEW ON THE „OLD“ – Brno, Bratislavská - Stará Corner
Keywords: Polyfukční dům; tančírna; hostel; městské nároží; Multifunctional building; dance hall; hostel; city corner