Řešení technologie pro součást "lamela" - Lamich, Štěpán (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
V této bakalářské práci je řešen problém technologie výroby části žaluzie lamela. Práce obsahuje popis výroby lamely v automatické válcovací trati TPLv4, která je vyráběna firmou ISOTRA a.s., dále nalezení kritického místa výroby, návrh nové varianty výrobního postupu a technicko-ekonomické zhodnocení této varianty.

The bachelor thesis deals with a technology problem of the blind slat production. The work describes the slat production in the automatic rolling mill TPLv4 made by ISOTRA a.s. It aims to find the critical point of the production and suggest a new manufacturing technique/procedure. In conclusion, the thesis evaluates the proposed manufacturing procedure from technical and economical point of view.
Solution Technology for Manufacturing "Slats"
Keywords: lamela; válcovací trať; žaluzie; automatizace výroby; ISOTRA a.s.; stříhání; válcování; výrobní postup; slats; rolling mill; blinds; manufacturing automation; ISOTRA a.s.; cutting; rolling; manufacturing process