Hodnocení výkonnosti podniku - Mokhorev, Daniil (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení výkonnosti a vytvoření návrhů na zlepšení finanční situace společnosti Notino, s.r.o. prostřednictvím fundamentální a technické analýzy pro období 2019 až 2023. Práce je rozdělena do tří částí: teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část slouží jako podklad pro analytickou část, ve které je společnost hodnocena. Návrhová část je věnována konkrétním doporučením pro zlepšení finančního zdraví podniku.

The bachelor thesis is focused on the evaluation of the performance and the development of proposals for improving the financial situation of Notino, s.r.o. through fundamental and technical analysis for the period 2019 to 2023. The thesis is divided into three parts: theoretical, analytical and design. The theoretical part serves as a basis for the analytical part in which the company is evaluated. The design part is devoted to specific recommendations for improving the financial health of the company.
Evaluation of the Corporate Performance
Keywords: Finanční analýza; SWOT analýza; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; horizontální analýza; vertikální analýza; ukazatelé rentability; rozdílové ukazatele; poměrové ukazatele; bonitní model; bankrotní model; Financial analysis; SWOT analysis; balance sheet; profit and loss; horizontal analysis; vertical analysis; profitability indicators; difference indicators; ratio indicators; credit model; bankruptcy model