Bluetooth OBEX FTP klient pro Pocket PC - Škarecký, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou synchronizace zařízení s operačním systémem Microsoft Windows Mobile za použití technologie Bluetooth. Popisuje princip synchronizace, technologii Bluetooth a vývoj aplikací pro operační systém Windows Mobile. Tyto znalosti jsou poté využity při návrhu a implementaci synchronizační aplikace.

This bachelors thesis deals with problematic of Microsoft Windows Mobile device synchronization via Bluetooth technology. It describes principle of data synchronization, Bluetooth technology and application development process for Windows Mobile. \\The design and implementation of synchronizing application is also presented.
Bluetooth OBEX FTP Client for Pocket PC
Keywords: OBEX; Pocket PC; Synchronizace; Bluetooth; OBEX; Pocket PC; Synchronization; Bluetooth