Grafické uživatelské rozhraní pro platformu REPOMO - Šimek, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Rekonfigurace hardwaru se stala současným trendem, kdy pevnou obvodovou strukturu dokážeme softwarově konfigurovat. REPOMO je rekonfigurovatelný čip obsahující 32 polymorfních logických členů. Termín "polymorfní" znamená, že obvod dokáže měnit svou logickou funkci v závislosti např. na úrovni napájecího napětí. Tato práce si klade za úkol seznámit čtenáře s problematikou polymorfismu v elektrických obvodech, konstrukcí a funkcí čipu REPOMO. Hlavním cílem práce bylo navrhnout a implementovat grafické uživatelské rozhraní, které usnadní vývoj aplikací pro čip REPOMO.

Today, reconfigurable hardware is happend tendency when we can configure static circuit structure in the same way as software. REPOMO is a reconfigurable chip which contains 32 polymorphic gates. Polymorphism means that a gate can change its logic function as a response to the power supply voltage. The purpose of this thesis is to introduce the area of polymorphic circuits and construction and function of REPOMO chip. The main goal of the thesis is proposed and implemeted graphical user interface which make easy progress applications for chip REPOMO.
GUI for REPOMO
Keywords: Polymorfismus; polymorfní logický člen; grafické uživatelské rozhraní; FITkit; REPOMO.; Polymorphism; polymorphic gate; graphical user interface; FITkit; REPOMO.