Nástroje komunikačního mixu pro podniky zabývající se vlasovou kosmetikou - Mikulová, Monika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato práce se zabývá jednotlivými nástroji komunikačního mixu, které se v praxi vyskytují a využívají. První část přibližuje průběh komunikace a rozebírá jednotlivé druhy komunikačního mixu. Poukazuje i na nově se objevující trendy na trhu. Druhá část se zaměřuje na zákazníka a jeho postoj k reklamě a propagaci.

The bachelor's thesis deals with the components of communication mix which are used in practice. The first part contains the communication process and explains particular types of communication mix. It also points out the latest market trends. The second part focuses on costumers and their attitudes to advertising and promotion.
The Instruments of Company Communication Mix for Hair Cosmetics
Keywords: Komunikační mix; marketingová komunikace; propagace; nástroje komunikačního mixu; zákazník; reklama; Communication mix; Marketing communication; propagation; instrumentals of communication mix; customer; advertisement