Porovnání zvolených RPA technologií na příkladu implementace ve firemní sféře - Chovanec, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
S technickým pokrokom v oblasti informatizácie sa v dnešnej dobe objavujú nové postupy, ako zefektívniť prácu vo firemnej sfére. Jedným z nich je automatizácia procesov. Táto práca má za cieľ vysvetliť pojem "Robot Process Automation", predstaviť dve možné riešenia implementácie na modelovom príklade a zhodnotiť výsledky v rámci ekonomického prínosu.

With technological breakthrough in information sphere, a new approaches for work efficiency in enterprise areas are discovered today. One of them is process automation. This publication will describe "Robot Process Automation" term, present two possible solutions for implementation of model example and resolve the results in case of economical advances.
Comparison of selected RPA technologies on implementation examples
Keywords: Systémová integrácia; Automatizácia; Robot Process Automation; RPA; UiPath; UltimateRPA; System integration; Automation; Robot Process Automation; RPA; UiPath; UltimateRPA