Rozšíření analýzy rizik v systému RTC - Filičko, Dávid (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Táto práca pojednáva o rizikách, čo riziko predstavuje a aké sú metódy analýzy rizík so zameraním na metódy HAZOP, FMEA, ETA, FTA. K záveru práce je popísaný systém RTC s návrhom  a implementáciou rozšírenia pre tento systém.

This thesis is about the risks, what is the risk and what methods exist for risk analysis with the focus on HAZOP, FMEA, ETA and FTA. At the end of the thesis is described RTC system, design and inpmelentation of extesion for the system.
Risk Analysis Extension in RTC System
Keywords: Riziko; analýza rizík; metódy analýzy rizík; Rational Team Concert; RTC; FMEA; HAZOP; ETA; FTA; Risk; risk analysis; methods od risk analysis; Rational Team Concert; RTC; FMEA; HAZOP; ETA; FTA