Komunikační strategie - Grandič, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Předmětem mé bakalářské práce Komunikační strategie firmy je analýza marketingové komunikace u firmy Marks & Spencer. V první části své práce se věnuji teoretickým východiskům, především průběhu celé marketingové komunikace. Druhá část je aplikace jednotlivých analýz a prostřednictvím nich se snažím vyhodnotit silné a slabé stránky společnosti, její příležitosti a hrozby. Ve vlastních návrzích řešení pak navrhuji novou marketingovou komunikaci společnosti, která by zamezila některým slabým stránkám a plynoucím hrozbám pro společnost.

The theme of my Bachelor Thesis called “Communicational Strategy of Firm” is the analysis of marketing communication in the company Marks & Spencer. First part deals with the theoretical solution of process of marketing communication. In the second part I try to assess strengths, weaknesses, opportunities and threats of the company by the help of used analyses. In the last part of Bachelor Thesis I try to propose new marketing communication that will be able to avoid some of weaknesses and threats for the company.
Communication Strategy
Keywords: Marketingová komunikace; komunikační mix; e-marketing; corporate identity; logo; reklama; propagace.; Marketing communication; communication mix; e-marketing; corporate identity; logo; advertisement; propagation.