SW nástroj pro vyhodnocování poplatků za telekomunikační služby - Urbánek, Ivo (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Práce slouží jako doplněk k webové aplikaci porovnávající ceny jednotlivých mobilních operátorů českého trhu. Aplikace je schopna na základě uskutečněných hovorů ukázat fakturační ceny každého z existujících tarifů daného operátora. Práce pojednává o postupných úvahách použitých při zrodu aplikace, důvodu jednotlivých kroků, způsobu řešení vzniklých obtíží a celkové řešení zadaného úkolu. Jsou ukázány vazby v databázovém stroji, z nichž vše začíná a také zde i vše končí. Posledním bodem je ukázka programu, tedy který z operátorů je ten nejlepší...

This thesis is addendum for the web application comparing the calls fee of each of mobile czech providers. The application is able to show from realized calls the monthly pay prices of the each tariff of each provider. In this thesis you can find the ideas using during creating of the application, reasons of each of step, the ways of solving of incurred problems and the global solving of assignment of this thesis. It’s writing about links in database machine, in which everything starts and finishes. The last point is illustration of application, it means, which of the providers is the best...
SW tool for evaluation of telecommunication service expenditures
Keywords: Vyúčtování mobilních služeb; porovnání operátorů; webová aplikace; PHP; MySQL; HTML; JavaScript; CSS.; Evaluation of mobile calls fee; Comparison of mobile providers; web application; PHP; MySQL; HTML; JavaScript; CSS.