Odhad ztrát lidských životů při povodních - Brázdová, Miriam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Při analýze povodňového rizika s využitím vícekriteriálních metod je nutné odhadnout

When analyzing the flood risk using multi-criteria analysis it is necessary to estimate
Estimate of Loss of Life by Flood
Keywords: Analýza povodňového rizika; odhad rizika; odhad ztrát lidských životů; Flood risk analysis; risk estimation; estimate of loss of life by flood; flood losses