Komunikační mix společnosti - Kollár, Robin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na komunikační mix rekreačního zařízení Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves, který byl založen v roce 2014. Toto rekreační středisko patří k jedněm z největších kempů a penzionů ve Zlínském kraji. Práce popisuje komunikační prvky, které budou sloužit ke zvýšení efektivity komunikace tohoto obchodu a zvýšení prodeje nabízených služeb.

This bachelor thesis focuses on the communication mix of the recreation facility Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves, which was founded in 2014. This recreation centre is belong to one of the largest camp and guesthouse in the Zlín region. The bachelor thesis describes communication elements that will help to increase the efficiency of communication of this business and increase sales of offer services.
Marketing Communication Mix of the Company
Keywords: komunikační mix; podpora prodeje; online marketing; reklama; komunikace; sociální sítě; e-shop; communication mix; sales promotion; online marketing; advertisement; communication; social networks; e-shop