Zpětná vazba ve strukturním modelu logického objektu - Bokr, Josef (International Society for Science and Engineering, o.s., 2010)
The article is engaged to a feedback in a dynamic logical circuit, the canonical decomposition an a system of automatic logical control lately.

Příspěvek se nově zabývá zpětnou vazbou v dynamickém logickém obvodu, kanonickou dekompozicí a systémem automatického logického řízení.
The feedback in a structural model of a logic object