Přístupový systém podniku s EZS Jablotron 100 - Hink, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou návrhu a realizace přístupového systému podniku s elektronickým zabezpečovacím systémem Jablotron 100 a jeho propojením s jinými systémy. Byl navržen a naprogramován můstek s API rozhraním pro ovládání systému Jablotron 100. Tento můstek byl použit pro realizaci webového uživatelského rozhraní k ovládání přístupového systému. Dále byl vytvořen koncept získávání dat docházky ze systému Jablotron 100.

This bachelor thesis deals with the design and implementation of an enterprise access control system based on the electronic security system Jablotron 100 and its connection with external systems. The bridge with an API interface for controlling the Jablotron 100-based corporation access system has been designed and programmed. This bridge was used to implement the web user interface to control the access system. Furthermore, the concept of collecting attendance data from the Jablotron 100-based system was created.
Jablotron 100-Based Corporation Access System
Keywords: Jablotron 100; přístupový systém; zabezpečovací systém; komunikace ústředen; docházka; Jablotron 100; access contol system; electronic security system; communication between control panels; attendance