Vývojový modul s 32bitovým procesorem typu ARM - Pokorný, Vladimír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Práce se zabývá návrhem vývojového modulu s procesorem ARM. Nejprve je proveden stručný popis historie vývoje tohoto procesoru a jeho vnitřní struktury. Poté je krátce popsán vybraný procesor Atmel AT91SAM7SE512. V další části jsou představeny volně dostupné vývojové nástroje. V následující části je proveden návrh zapojení vývojového modulu. Na závěr byla podle tohoto návrhu deska vyrobena, oživena a otestována pomocí vzorového programu napsaném ve vývojovém prostředí Eclipse.

The aim of my bachelor's thesis is creation of development module with 32 bit procesor ARM. At first, it made a brief description of the history of the development of the processor and its internal structure. Then briefly described the chosen processor Atmel AT91SAM7SE512. The next section presents freely available development tools. In the following section is made a proposal of the development module. Finally, in accordance with this proposal the board was produced, revived and tested using the standard program written in a development environment Eclipse.
Development board with 32-bit ARM-based processor
Keywords: ARM; Atmel; AT91SAM7SE512; Eclipse; Yagarto; GNU; GCC; SAM-BA; TFT displej; MMC; ARM; Atmel; AT91SAM7SE512; Eclipse; Yagarto; GNU; GCC; SAM-BA; TFT display; MMC