Reambulace a doměření účelové mapy povrchové situace (ÚMPS) - Penk, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Cílem bakalářské práce je reambulace účelové mapy povrchové situace východních Čech v části obce Chvojenec. Reambulace je prováděna pomocí mobilního mapovacího systému, přičemž tato bakalářská práce se zaměřuje především na vyhodnocení naměřených dat získaných laserovým skenováním. Výsledná mapa by měla sloužit jako mapový podklad pro projekt opravy plynovodu.

The main object of bachelor thesis is revision and survey of large scale thematic map of the surface situation in village Chvojenec. Map updating is using data from mobile scanning system. This bachelor thesis is focused on data processing collected by laser scanning. Final map should serve as a base map for project of gas pipeline repair.
Revision and survey of large scale thematic map of the surface situation
Keywords: Reambulace; mobilní skenovací systém; mračno bodů; technická mapa; Map updating; mobile scanning system; point of clouds; technical map