Emulátor uživatelského rozhraní termostatu - Viták, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2014)
Cílem této bakalářské práce Emulátor uživatelského rozhraní termostatu je navrhnout koncept emulátoru a emulátor včetně programového vybavení realizovat. V práci je uveden popis termostatu a jednotlivých emulovaných snímačů, navrhovaný koncept systému, popis navrhnutého elektrického schématu a popis vytvořeného programového vybavení emulátoru a obslužného programového vybavení pro PC. V příloze práce je návrh obvodového schématu emulátoru a návrh DPS.

The aim of this bachelor thesis User Interface Emulator of Thermoregulator is to design a concept of the emulator and to implement the emulator including the software. The thesis includes description of the thermostat and the particular sensors emulated, the designed concept of the system, description of the designed circuitry and the description of the embedded software and the control software for PC. The design of circuit diagram of the emulator and the design of printed circuit board are in the attachment of this thesis.
User interface emulator of thermoregulator
Keywords: termostat; emulátor; uživatelské rozhraní; automatizované testování; emulace; snímač; thermostat; thermoregulator; emulator; user interface; automated testing; emulation; sensor